Burgas24.bg.  Алекс почти ме промълви и дума в съдебната зала

...
Burgas24.bg.  Алекс почти ме промълви и дума в съдебната зала
Коментари Харесай

Оставиха в ареста шофьора, помел две жени в Карнобат! Не показа пред съда, че съжалява!

Burgas24.bg .  

Алекс съвсем ме промълви и дума в правосъдната зала – евентуално поради сложното притежаване на формалния език в България. В самото начало на съвещанието арбитър Георгиева се обърна към него с " Г-н Димов ", на което 18-годишният карнобатлия отвърна " Казвам се Алекс, не Господин ". По врем на гледането на мярката му за неотклонение стана ясно, че Алекс имал брошура едвам от 19 дни. Мерцедесът получил откакто взел шофьорския изпит.

Младежът имал бебе на по-малко от месец, а случаят е станал, когато Алекс е отивал да вземе памперси за новороденото. Детето обаче не е прието от неотдавна навършилия пълноправие татко. Именно, че има малко дете бе един доводите на юрист Красимир Кацарски карнобатлията да получи по-лека мярка за неотклонение.

Прокурор Валентина Маджарова посочи, че осъщественото се отличава с изключителна висока степен на социална заплаха. Освен това има действителната заплаха обвиненият да се укрие. Има разминаване на сегашния и непрекъснатия му адрес.  Безработен е и отсъства постоянно от страната.

Определението на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града.

Какво споделиха прокурор Маджарова и арбитър Кацарски гледайте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР